Is er een manier om uit te vinden welke deurwaarder beslag heeft gelegd?

Ik ben sind 8 maanden zonder vaste woon/verblijfplaats waardoor ik geen overzicht meer hebt op mijn post . Nu is er en deurwaarder geweest die heeft geprobeert geld af te boeken. Maar bank kan mij geen gegevens daarover geven. Is er een manier om uit te vinden om welke deurwaarder het gaat zodat ik contact kan opnemen? Hoop snel antwoord hierop te krijgen weet niet wat te doen

 

Als u geen bekende woon- of verblijfplaats heeft en u heeft een deurwaarder een machtiging verstrekt om af te schrijven, zal deze dat blijven doen, tenzij u de bank de rode kaart toezendt.

Als het gaat om een gelegd beslag, zal de gerechtsdeurwaarder het exploot hebben betekend aan het parket van de Officier van Justitie in de woonplaats van de schuldeiser, en zal een advertentie zijn geplaatst in een landelijk of plaatselijk verschijnend dagblad.

Een afschrift van het beslag kunt u bij de betreffende deurwaarder afhalen. In dat geval heeft de bank overigens een exploot van beslag ontvangen van de gerechtsdeurwaarder, zodat men de vraagsteller daar antwoord op diens vraag zou moeten kunnen geven.


Comments are closed.