Ank Boers beëdigd als gerechtsdeurwaarder in Maastricht

Maastricht, 3 mei 2011

Gerechtsdeurwaarder Ank Boers (1960), foto, gaat leiding geven aan de nieuwe vestiging van Flanderijn in Maastricht. De vestiging die opereert onder de naam Flanderijn en Boers, maakt onderdeel uit van de landelijk werkende incasso-en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn. Ank Boers werd in april 2011 bij Koninklijk besluit benoemd tot gerechtsdeurwaarder. Vandaag volgde de officiële beëdiging op de rechtbank in Maastricht.

Ank Boers

Na enige jaren bij de politie en als ondernemer werkzaam te zijn geweest, volgde Ank Boers de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Vanaf 2004 werkte ze onder andere in Friesland, Groningen en Noord-Holland als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Boers: “De roots van ons gezin liggen in het zuiden van het land, in Brabant en Zuid Limburg. Toen de gelegenheid zich voordeed om onder de vlag van incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een eigen vestiging in Maastricht te openen, heb ik die met beide handen aangegrepen.”

In juni zal het kantoor van Flanderijn en Boers aan de Kleine Looierstraat 12 te Maastricht zijn deuren openen. Tot die tijd is Ank Boers aangesteld als waarnemer in het kantoor van gerechtsdeurwaarder J. Sinkiewicz, dat 15 februari jl. failliet verklaard werd. Tot de verhuizing naar de Kleine Looiersstraat is Flanderijn en Boers gevestigd aan de Alexander Battalaan 26, het voormalige kantoor van J. Sinkiewicz.

Comments are closed.