Deurwaarders belaagd in Delft en Den Haag

Deurwaarders hebben het donderdag zwaar te verduren gehad toen ze bezoekjes brachten aan woningen in Delft en Den Haag. De 30-jarige bewoner van de woning aan de Meppelweg in Den Haag stormde naar buiten toen er werd aangebeld en mepte en schopte de deurwaarder.

De gealarmeerde politie hield de man vervolgens in zijn woning aan. De man gaf zich echter niet gemakkelijk gewonnen; hij verzette zich zo hevig dat agenten pepperspray moesten gebruiken om hem te kalmeren. De 39-jarige deurwaarder hield aan het incident een pijnlijke kaak over, meldt de politie vrijdag.

In Delft kregen een deurwaarder, die was vergezeld door agenten, twee broers op zijn dak. De mannen van 19 en 21 jaar hadden het bezoek te danken aan een huurachterstand. Ze scholden de agenten uit, waarop ze werden aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de 19-jarige broer nog een gevangenisstraf van 48 dagen open had staan. Hij moest blijven. Zijn oudere broer mocht na het in ontvangst nemen van een proces-verbaal wegens belediging het bureau weer verlaten.

Bron: Fok.nl

Comments are closed.