Nieuw kantoor Flanderijn en Boers in Maastricht open

Vestiging Limburg vormt ook bruggenhoofd voor België en Duitsland Nieuw kantoor Flanderijn en Boers in Maastricht open Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn opent vandaag officieel haar deuren aan de Kleine Looierstraat 12 te Maastricht.

Het kantoor Flanderijn en Boers in Maastricht vergroot niet alleen de landelijke dekking van de organisatie, maar vervult ook een belangrijke functie als bruggenhoofd voor de omliggende landen België en Duitsland (de Euregio Maas-Rijn). Gerechtsdeurwaarder Ank Boers werd begin mei beëdigd in Maastricht. Zij zal de vestiging leiden. Hiervoor opereerde Flanderijn en Boers vanuit het oude kantoor van gerechtsdeurwaarder J. Sinkiewicz. Ank Boers was daar aangesteld als waarnemer na het faillissement van de deurwaarder eerder dit jaar.

“De opening van de vestiging in Maastricht zien wij als een belangrijke opmaat voor verdere uitbreiding in de Euregio”, zegt directielid Michel van Leeuwen. “Daarnaast bedienen we al veel opdrachtgevers in Limburg via onze vestiging in Venray. Met deze vestiging in het zuiden van Limburg zijn we nog beter gesitueerd met als doel onze service en activiteiten verder uit te breiden.”

Maastricht is de vijftiende vestiging van Flanderijn. Het bedrijf, dat haar oorsprong meer dan 60 jaar geleden had in Rotterdam, is de laatste 10 jaar fors gegroeid. De incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie heeft vestigingen in Almere, Apeldoorn, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Dordrecht, Driebergen, Gouda, Haarlem, Heerenveen, Rotterdam, Tilburg, Venray, Winschoten en nu ook in Maastricht.

Comments are closed.